+381 11 3752 999
+381 11 406 44 13

Info - SaFi d.o.o.

Jedna od osnovnih delatnosti naše kompanije je remont, reparacija i punjenje tonera za laserske štampače.  Dodatne delatnosti koje obavljamo su: Web dizajn, Seo optimizacija, prodaja Kaspersky antivirus programa, web hostinga, prodaja originalnih tonera i kertridža, prodaja kompatibilnih tonera i kertridža od drugih proizvođača ( ne originali toneri i kertridži ) i sve ostale delatnosti koje su usko vezane za sve gore navedeno.

PrintLine remontovane toner kasete za laserske štampače se mogu koristiti u svim tipovima štampača ( HP, Canon, Lexmark, Xerox, Samsung, Minolta, Epson, Kyocera i drugi).

Poslovna filozofija nam se svodi na nekoliko jednostavnih principa. Prvi cilj nam je steći i zadržati poverenje kupaca. U tom smislu trudimo se da imamo najširu paletu proizvoda i veliki lager gotovih remontovanih i napunjenih tonera. Uz to obezbeđujemo i besplatnu isporuku i preuzimanje na teritoriji cele zemlje.

I najzad, ali ne najmanje važno, imamo i NAJPOVOLJNIJE CENE !!!

Partnerstvo sa nama Vam u mnogo čemu može olakšati probleme. Više ne morate brinuti o zalihama tonera kod Vas u firmi, jer Vam mi možemo dostaviti sve potrebne količine u najkraćem mogućem roku. Maksimalno vreme isporuke je 24h od momenta poručivanja, i to BESPLATNO .

Prodaja originalnih tonera i  InkJet kertridža - u ponudi imamo kompletnu paletu originalnih tonera i kertridža za više od 90% uređaja koji se mogu naći kod nas na tržištu. Potrudili smo se da Vam ponudimo najpovoljnije cene.

Prodaja neoriginalnih tonera i InkJet kertridža - U ponudi imamo tonere i kertridže od sledećih proizvođača CoralJet, Vox, Magink, PrintRite, ReTech, G&G .....  Tako da smo upotpunili ponudu svih traženih modela i po ceni i po kvalitetu.

Web dizajn studio SaFi Team Vam može ponuditi kompletno rešenje za Vaš web sajt. Bavimo se izradom, dizajnom i SEO optimizacijom sajtova i u tome smo vrlo uspešni. Pored dobrog izgleda i funkcionalnosti sajta koje napravimo za naše klijente vrlo se trudimo da naš klijent brzo dospe na prve stranice Googla, a u ponudi imamo i održavanje web sajta tako da Vaš sajt uvek bude ažuran i dobro posećen.

Zato Vam partnerstvo sa nama može pružiti neodoljiv osećaj sigurnosti u ovoj oblasti.

Uslovi za besplatnu isporuku kurirskom službom:

Ova usluga se naplaćuje ukoliko je vrednost robe manja od:

* PrintLine toneri < 3500 neto iznos ( Iznos bez PDV-a )
* Ostali toneri i kertridži < 7500 neto iznos ( Iznos bez PDV-a )
Toneri i kertridži se mogu preuzeti lično u našem prodajnom objektu bez naplate transportnih troškova ili
možete poslati vašu kurirsku službu nakon što vidimo vašu uplatu.